1. Home
 2. »
 3. Inschrijven

Inschrijven

  Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor een cursus en/of lidmaatschap.

  Een inschrijving voor een cursus is géén bevestiging van deelname. U krijgt uiterlijk binnen enkele dagen na verzending van dit formulier een reactie van de cursusadministratie of u geplaatst kunt worden in de cursus waarvoor u zich heeft aangemeld.

  Mocht u nog vragen over het formulier hebben, of vragen in het algemeen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met: Ria Slotboom, tel. 0318-612713 of via cursusinfo@kcnv.nl.

  Uw gegevens
  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Plaats

  E-mail

  Mobiel nummer

  Inschrijver gaat ermee akkoord dat zijn telefoonnummer wordt gebruikt in een groepsapp bestaande uit de eigen instructeurs en medecursisten tijdens de duur van de cursus.
  JaNee


  Gegevens hond
  Naam hond

  Ras / Soort kruising of mix

  Geboortedatum

  Laatste inentingsdatum

  Geslacht reuteef


  Cursus
  Wanneer u uw hond voor meerdere cursussen wenst in te schrijven, dan dient u dit formulier voor elke cursus apart in te vullen. Wanneer u geen cursus wilt volgen, maar wel lid wilt worden, selecteer dan "Geen cursus".

  Kies een cursus:

  N.B. De lessen worden enkel in het Nederlands gegeven, er zal dus niet vertaald worden.

  Indien u deze hond hier voor het eerst inschrijft en ergens anders al een cursus of cursussen heeft gevolgd met deze hond, wilt u hieronder dan aangeven welke cursus(sen) en bij welke hondenschool?


  Lidmaatschap
  De kosten van het lidmaatschap van de vereniging bedragen € 22,50 per kalenderjaar, hierbij inbegrepen eventuele gezinsleden.
  Bij inschrijving voor een cursus die start na 30 juni in het betreffende jaar betaalt u € 15,- contributie i.p.v. € 22,50. Bij inschrijving voor een cursus die start in een volgend kalenderjaar, wordt vanaf dat jaar lidmaatschap berekend.

  Lidmaatschap:
  Ik ben al lid van KCNVIk word lid van KCNV


  Hoog-risicohonden

  Inschrijver heeft kennisgenomen van het volgende:

  Voor honden behorende tot de groep hoog-risicohonden, gelden de volgende aanvullende regels betreffende toelating tot een cursus binnen KC Neder-Veluwe:

  Toegelaten tot een cursus bij KC Neder-Veluwe worden honden die aan één van de volgende voorwaarden voldoen

  • Honden die een stamboom hebben, afgegeven door de Raad van Beheer

  • Honden die aangemeld worden voor de puppycursus

  • Honden die elders een gehoorzaamheidscursus gevolgd hebben bij een erkende hondenschool

  • Honden die een gedragscursus gevolgd hebben bij een erkende gedragstherapeut

  • Honden die al eerder een cursus hebben gevolgd binnen KC Neder-Veluwe


  Betalen

  • Het cursusgeld dient vóór aanvang van de cursus voldaan te zijn. U krijgt ongeveer een week voor de start van de cursus bericht van de cursusadministratie met daarin o.a. de benodigde gegevens om het cursusgeld te betalen.

  • De lesgelden gelden per hond per activiteit. Volgt u meerdere cursussen tegelijk dan krijgt u € 10,- korting voor elke volgende cursus, ongeacht of dit met dezelfde hond of met een andere hond is.


  Overige

  • Ieder lid dient er zorg voor te dragen dat hij/zij in het bezit is van een toereikende WA-verzekering. De vereniging is niet aansprakelijk voor de eventuele door hond(en) van leden aangebrachte schade.

  • Opzegging van het lidmaatschap dient per websiteformulier of e-mail te gebeuren aan de penningmeester en wel vóór 1 december voorafgaand aan het nieuwe jaar.


  Opmerkingen
  U kunt eventuele op- en/of aanmerkingen hier noteren. Zijn er problemen wat betreft gedrag of gezondheid die het trainen kunnen bemoeilijken, dan zijn wij daar graag van op de hoogte om u en uw hond zo goed mogelijk de cursus te laten volgen.


  Privacybeleid
  Inschrijver heeft kennisgenomen van het privacybeleid van KCNV en gaat hiermee akkoord.

  Als het inschrijven correct is verlopen, ontvangt u vrijwel direct na verzending een bevestigingsmail.
  Twijfelt u of uw inschrijving wel verzonden is, of heeft u nog opmerkingen en/of vragen over uw inschrijving, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Ria Slotboom via cursusinfo@kcnv.nl of telefonisch: 0318-612713.