1. Home
  2. »
  3. De club
  4. »
  5. Locatie

Locatie

Ons terrein ligt aan de Langekampweg 20 in Ede, aan de westkant naast de spoorlijn.

Routebeschrijving

Vanuit Lunteren:

Bij de kruising met de N224 rechtdoor de Proosdijerveldweg op. Bij de volgende verkeerslichten rechtsaf naar de Slotlaan. Daarna bij het tweede verkeerslicht linksaf (Kastelenlaan). Vervolgens bij het tweede verkeerslicht rechtsaf naar de Koekeltse Boslaan. Daarna de tweede weg linksaf de Langekampweg op, u komt langs zwembad “De Peppel”. Op de T-splitsing rechts de Langekampweg blijven volgen, langs de spoorlijn. De verharde weg gaat over in een zandweg. Na 50 meter ligt aan de rechterkant het terrein van de KC.

Vanuit Otterlo:

Komende van de Apeldoornseweg richting Ede. Bij de kruising met de N224 rechtsaf de Rijksweg op richting Veenendaal. Bij het volgende kruispunt linksaf (Proosdijerveldweg). Bij het volgende verkeerslicht rechtsaf de Slotlaan op. Daarna bij het tweede verkeerslicht linksaf (Kastelenlaan). Vervolgens bij het tweede verkeerslicht rechtsaf naar de Koekeltse Boslaan. De tweede weg linksaf de Langekampweg op, u komt langs zwembad “De Peppel”. Op de T-splitsing rechts de Langekampweg blijven volgen, langs de spoorlijn. De verharde weg gaat over in een zandweg. Na 50 meter ligt aan de rechterkant het terrein van de KC.

Vanaf snelweg A12 afslag Ede-Wageningen:

Richting Ede (Dr. Willem Dreeslaan) onder winkelcentrum “Stadspoort” door. Bij het vijfde verkeerslicht linksaf naar de Koekeltse Boslaan. De tweede weg linksaf de Langekampweg op, u komt langs zwembad “De Peppel”. Op de T-splitsing rechts de Langekampweg blijven volgen, langs de spoorlijn. De verharde weg gaat over in een zandweg. Na 50 meter ligt aan de rechterkant het terrein van de KC.