1. Home
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. Verslagen
  6. »
  7. Spellendag 2013

Spellendag 2013

Zaterdag 21 september werd er weer voor alle leden en introducés een spellendag georganiseerd.
Alweer 5 jaar geleden werd deze dag tijdens de feestelijke opening van het veld georganiseerd en na een aantal jaren met de landelijke hondendag meegedaan te hebben, vonden wij het weer eens tijd voor een “ gezellige doedag”. Met maar liefst 6 groepen gaan ze als team 8 onderdelen af, deze onderdelen zijn op het veld maar ook buiten het veld. Onderdelen die te maken hebben met de disciplines die binnen de KCNV gegeven worden als o.a. flyball, gehoorzaamheid en behendigheid, en combisport maar dan in spelvorm. Om 10 uur werd het start sein gegeven, tussendoor een pauze om even op adem te komen, om daarna er weer tegenaan te gaan. Rond 12.30 uur waren de teams klaar met de onderdelen, allen moe maar voldaan en napratend hoe leuk het eigenlijk wel niet was.
Onder het genot van de zon afwachten en nieuwsgierig naar de uitslag omdat er mooie prijzen beschikbaar waren gesteld door ’t Guppy. De punten waren snel geteld en hieruit bleek dat het niveau heel hoog lag en de punten dicht bij elkaar. Van alle teams zijn foto’s gemaakt, deze kunt u terug vinden op de web site.
Mede door het mooie weer kunnen we spreken van een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Misschien zelfs volgend jaar!!!

Met dank aan alle vrijwilligers zoals de trainers, kantine medewerkers en zelf familie leden, en natuurlijk de cursisten met introducés die deze dag gemaakt hebben samen met hun trouwe viervoeter die dit erg waardeert.

Erwin Pels.